Storczyki Kasi_Ra 3
- Kasia_Ra
- VIP
- Status: Aktywny
Storczyki Kasi_Ra 3
Witam w kolejnej odsłonie mojego wątku
Na początek nowość, jeszcze cieplutka, z warszawskiej wystawy - phal. tetraspis Red Mark x phal. suartiana var. nobilis
Dendrobium kingianum w rozkwicie, w tym roku tylko na jednym pędzie. To wyjątek potwierdzający regułę, że u mnie tylko phale kwitną
Z wystawy oprócz krzyżówki tetraspisa, przyniosłam do domu jeszcze dwie nowości. Oczywiście, za pożyczone pieniądze, ale skoro nie mogłam być na jesiennej wystawie, to trzeba było to sobie jakoś zrekompensować .
Fotki będą w najbliższym czasie
Na początek nowość, jeszcze cieplutka, z warszawskiej wystawy - phal. tetraspis Red Mark x phal. suartiana var. nobilis
Dendrobium kingianum w rozkwicie, w tym roku tylko na jednym pędzie. To wyjątek potwierdzający regułę, że u mnie tylko phale kwitną
Z wystawy oprócz krzyżówki tetraspisa, przyniosłam do domu jeszcze dwie nowości. Oczywiście, za pożyczone pieniądze, ale skoro nie mogłam być na jesiennej wystawie, to trzeba było to sobie jakoś zrekompensować .
Fotki będą w najbliższym czasie
Re: Storczyki Kasi_Ra 3
Melduje sie pierwsza Fajnie ze moglas byc na wystawie ,ja mam niestety za dalekooooooo
fajny phalek ,zaloze sie ze same phale kupilas ,wrzucaj szybciutko
fajny phalek ,zaloze sie ze same phale kupilas ,wrzucaj szybciutko
Pozdrawiam Kasia
Przepraszam za brak polskich znakow,niestety nie moge temu zaradzic
Wielka milosc Actusowej cz.ICzesc II
Przepraszam za brak polskich znakow,niestety nie moge temu zaradzic
Wielka milosc Actusowej cz.ICzesc II
- marwes63
- Mistrz
Kasiu nowy wąteczek nowa roślina na początek ... , noooooo tak powinno być .
Fajna zdobycz wystawowa , cóż można tylko pozazdrościć bycia na wystawie , a kingianum mi też w tym roku zastrajkowało i najgorsze to to że nie wiem co się stało .
Fajna zdobycz wystawowa , cóż można tylko pozazdrościć bycia na wystawie , a kingianum mi też w tym roku zastrajkowało i najgorsze to to że nie wiem co się stało .
1 skojarzenie z 1 zdjęciem - jaki ten kwiatek dostojny No i patrząc na zdjęcia poprzeczka znowu się podnosi, gratuluję chęci i zdolności Czekam na fotki 2 pozostałych nowości
Kasiu gratuluję nowosci bardzo ładny zakup
Dendrobium choć kwitnie na jednym pędzie, ale za to bardzo efektowne kwiatki
Dendrobium choć kwitnie na jednym pędzie, ale za to bardzo efektowne kwiatki
Pozdrawiam Iwona
Gratuluję nowości z wystawy. Jest śliczny.
Ja niestety nie zdołałem wrócić na czas.
A dendrobium
Ja niestety nie zdołałem wrócić na czas.
A dendrobium
- Kasia_Ra
- VIP
Kasiu - actus, jak na to wpadłaś, że same phale kupiłam
Marku, dobrze, że się trafiły te nowe rośliny, bo nie było by z czym startować, jakoś u mnie cieniutko
Kasiu - katpio, z rozpędu podpisałam zdjęcia Kasia_Ra, ale powinno być Tomek_Ra, bo udało mi się potomstwo wykorzystać . Nawet pojechał ze mną na wystawę. Ale tej poprzeczki to już nie przeskoczę, bo ja tylko na auto umiem robić zdjęcia .
Iwonko, dziękuję. Dendrobium na dodatek pachnie miodowo
Grzesiu, wiem od pana Marcina, że od piątku startuje wystawa w Ogrodzie Botanicznym w Warszawie, więc wszystko przed Tobą. A na czerwiec zapraszał do Łodzi
A to moje pozostałe nowości, oczywiście phale
Phal. stuartiana
Phal. Yungho Gelb Canary x lueddemanniana Woodlawn
A te pływające kwiaty masdevallii i draculi spodobały mi się na wystawie i bardzo zatęskniłam za Elą i jej kwitnieniami...
Marku, dobrze, że się trafiły te nowe rośliny, bo nie było by z czym startować, jakoś u mnie cieniutko
Kasiu - katpio, z rozpędu podpisałam zdjęcia Kasia_Ra, ale powinno być Tomek_Ra, bo udało mi się potomstwo wykorzystać . Nawet pojechał ze mną na wystawę. Ale tej poprzeczki to już nie przeskoczę, bo ja tylko na auto umiem robić zdjęcia .
Iwonko, dziękuję. Dendrobium na dodatek pachnie miodowo
Grzesiu, wiem od pana Marcina, że od piątku startuje wystawa w Ogrodzie Botanicznym w Warszawie, więc wszystko przed Tobą. A na czerwiec zapraszał do Łodzi
A to moje pozostałe nowości, oczywiście phale
Phal. stuartiana
Phal. Yungho Gelb Canary x lueddemanniana Woodlawn
A te pływające kwiaty masdevallii i draculi spodobały mi się na wystawie i bardzo zatęskniłam za Elą i jej kwitnieniami...
Piękny ten kwiatek ze stiuartianą Coś innego
Czekamy aż rozwiną się kolejne nowości, zapowiadają się ekstra
Czekamy aż rozwiną się kolejne nowości, zapowiadają się ekstra
Pozdrawiam, Pati!
- kasia74
- Moderator
Kasiu gratuluje nowego wątku i pięknych nowości. czekam niecierpliwie na rozkwit pączków
pozdrawiam Kasia
Kasiu, gratuluje nowości , piękne są, szczególnie ten przystojniacha phal. tetraspis Red Mark x phal. suartiana var. nobilis .